Käyttäjätunnus

Salasana


Maistiaisia
Keskustelu
3T Kulttuurikysely
Turvallisuusvideot

Tilaus- ja käyttöehdot
Tilaa lisenssi
Rekisteröidy

Opetusmultimediat
Lainsäädäntö
Tilaa lisenssi

» TS-VALTUUTETTULISENSSI
Lisää työkaluja työsi tueksi!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!

Keskustelu / Kysy-Vastaa-Kommentoi

Epäreilu tilanne

Ryhmät >> Kysy-Vastaa-Kommentoi >> Epäreilu tilanne

Aloitusviesti
NEPA
MARRASKUU 22, 2018.

KLO 12:23
Epäreilu tilanne
Onko työntekijän oikeuksien vastaista, jos työpaikan sisällä on haussa on työtehtävä ja kaikkia varteenotettavia kandidaatteja ei haastatella? Tehtävään valitaan lopulta henkilö joka on ollut firmassa vähemmän aikaa kuin toinen työntekijä ja tehnyt urallaan vähemmän positiivista tulosta? Onko tässä kohtaa poljettu työntekijän oikeuksia?


Vastaukset
IDDQD
TAMMIKUU 28, 2019.

KLO 14:00
Pettymys

 

Ei tietääkseni työntekijällä ole oikeutta tulla valituksi mihinkään tehtävään vaan työnantajalla on oikeus valita haluamansa henkilö kyseiseen tehtävään. Kenties olisi reilua haastatella kaikkia halukkaita mutta työnantaja edelleenkin saa karsia haku vaiheessa hakijoita kuten parhaaksi tehtävän kannalta näkee.

Tämä viimeinen osio on mielestäni täysin turha mutta, se kuinka kauan joku on talossa ollut töissä ei tietääkseni hakuun vaikuta, tulokseen on hankala ottaa näin kantaa kun niistä ei mitään faktaa ole ja onko tuo tulos vertailu sinun mielipiteesi vai perustuuko se faktaan ja mistä data tähän on saatu. Kenties työnantaja on nähnyt toisen työntekijän tuloksissa kyseiseen tehtävään sopivia piirteitä.Kommentoi

Nimimerkki

Otsikko

Viesti

Liite  


Kirjoita ylläoleva koodi tähän kenttään


Takaisin


Bookmark and Share

© 3T Ratkaisut Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta.