Käyttäjätunnus

Salasana


Maistiaisia
Keskustelu
3T Kulttuurikysely
Turvallisuusvideot

Tilaus- ja käyttöehdot
Tilaa lisenssi
Rekisteröidy

Opetusmultimediat
Lainsäädäntö
Tilaa lisenssi

» TS-VALTUUTETTULISENSSI
Lisää työkaluja työsi tueksi!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!

Keskustelu / Kysy-Vastaa-Kommentoi

Tauot ja sairaspoissaolot/lääktod

Ryhmät >> Kysy-Vastaa-Kommentoi >> Tauot ja sairaspoissaolot/lääktod

Aloitusviesti
KAVERIA PITÄÄ JEESAA
ELOKUU 20, 2018.

KLO 05:05
Tauot ja sairaspoissaolot/lääktod

hei kyselisin ystäväni puolesta (uskon että tämä työnantaja tekee laittomasti) sellaista että jos työsopimuksessa lukee että toimii yleisen työehtosopimuksen mukaan (kauneusala) ja on nollasopimuksella töissä, tarkoittaako se, että 8h päivissä ei ole ollenkaan taukoja ja jos tauon haluaa pitää siitä ei makseta? (Sopimuksessa ei lue mitään tuollaista)

 Sitten kysyisin sairaspoissaoloista, että jos sopimuksessa ei mainita että jokaisesta poissaolosta pitää olla lääktod niin eikö omailmotuksella saa olla ollenkaan? Jos siis ei tiennyt että nollasopimukseen kuuluu edes lääktod tuominen sillä sopimuksessa lukee että jos ei ole asiakkaita ei ole työtunteja ja kun on sairaana asiakkaat tietenkin siirretään toiselle työntekijälle. Eikä hänelle kerrottu mitään että aina pitäisi tuoda lääktod.

Nyt on ongelma se, että koska ystäväni ei ole 3 päivältä toimittanut lääktod työnantaja ei aijo maksaa seuraavan kuun töistä mitään hälle ja se pistää hänet totaaliseen ahdinkoon. Ystäväni on myynneillä tehnyt hirveästi rahaa kyseiselle paikalle mutta hän ei saa siitäkään mitään joten, miten tässä tilanteessa pitäisi toimia, sillä ei kuulosta ihan lailliselta toiminnalta tämä minun korvaani ainakaan...

Kommentoi

Nimimerkki

Otsikko

Viesti

Liite  


Kirjoita ylläoleva koodi tähän kenttään


Takaisin


Bookmark and Share

© 3T Ratkaisut Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta.