Käyttäjätunnus

Salasana


Maistiaisia
Keskustelu
3T Kulttuurikysely
Turvallisuusvideot

Tilaus- ja käyttöehdot
Tilaa lisenssi
Rekisteröidy

Opetusmultimediat
Lainsäädäntö
Tilaa lisenssi

» TS-VALTUUTETTULISENSSI
Lisää työkaluja työsi tueksi!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!

Keskustelu / Kysy-Vastaa-Kommentoi

pitääkö runkopatja kantaa tuulettumaan?

Ryhmät >> Kysy-Vastaa-Kommentoi >> pitääkö runkopatja kantaa tuulettumaan?

Aloitusviesti
JOHANNA
LOKAKUU 12, 2015.

KLO 16:29
pitääkö runkopatja kantaa tuulettumaan?
Hei kysyisin sellaista että Siivous paikassa asiakas haluaa että kaksi runkopatjaa kannetaan ulos tuulettumaan siivouksrn ajaksi. Onko tämä pakollista. ensinnäkään en jaksa yksin kantaa niitä ulos, kädet eivät meinaa mennä ympärille ja selkä on muutenkin huono. Pelkään että niksautan selän repiessäni patjoja ulos!  Onko tämä työ siis tehtävä? Kuka maksaa jos tulee tämän vuoksi työtapaturma? Yrittäjän mielestä jolla olen töissä ei patjoja kannata ulos viedä mutta Kunta on ilmeisesti sitä mieltä että kuuluu työn kuvaan Koska asiakas käskee? Kertokaa onko jotakin painorajaa tai muuta joka vaikuttaa siivoojan työmenetelmiin. 


Vastaukset
SIISTIJÄ
MARRASKUU 09, 2018.

KLO 13:10
Häh?

Eikö ole parempi asiakkaankin mielestä, kun patja otetaan veteen pölyn sekoittavalla siivousvehkeellä, jossa imuri, lattiatamppari, ja mattopesurimahdollisuus? Työnatajallasi pitäisi olla välineet, mitä kuljetat kotikohteissa mukana, joilla työ sujuu. Omalla ta on tämmöinen kunnon laite- jolla saa asunnot pölyvapaiksi helpommin eikä pölyä siirrellä huoneilmaan, kuten vanhoilla halvoilla tav imureilla. Laitteen etu on se että paksutkin matot tamppautuvat läpi asti kun puolelta/toiselta vetää, mutta tampparin harjoihin juuttuvia mattoja ei voi työstää.

Tuuletan joka siivouskerta kodeissa tarvittaessa- ja kelin mukaan tampparin lisäksi matot. Patjoista sijauspatjat, rungot otan koneella.

sama kone toimii niinkin että mukana oleviin pusseihin laitetaan esim pehmolelut/tyynyt/päiväpeitot tai vaikka pölyiset vaattet. Imetään ilma ja pöly pois pussista. Kun mattopesurin vaihtaa koneeseen, saa polpropeenimatot ja villamatot puhtaaksi- ensin tietysti imuroidaan.

keskustele työnantajan kanssa kunnollisesta laitteesta tai asiakkaan kanssa onko a)joka kerta pakko patjaa kannella. b)hankkisiko hän kunnollisen imurin.Kommentoi

Nimimerkki

Otsikko

Viesti

Liite  


Kirjoita ylläoleva koodi tähän kenttään


Takaisin


Bookmark and Share

© 3T Ratkaisut Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta.