Käyttäjätunnus

Salasana


Maistiaisia
Keskustelu
3T Kulttuurikysely
Turvallisuusvideot

Tilaus- ja käyttöehdot
Tilaa lisenssi
Rekisteröidy

Opetusmultimediat
Lainsäädäntö
Tilaa lisenssi

» TS-VALTUUTETTULISENSSI
Lisää työkaluja työsi tueksi!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!

Keskustelu / Kysy-Vastaa-Kommentoi

Henk.koht. hygienia

Ryhmät >> Kysy-Vastaa-Kommentoi >> Henk.koht. hygienia

Aloitusviesti

JOULUKUU 03, 2010.

KLO 20:17
Henk.koht. hygienia
Ja lisää kysymystä pukkaa... Tehtaallamme on henkilö, jonka henk.koht. puhtauskäsitys ei ole tältä vuosisadalta. Hän työskentelee yksin, omassa työpisteessään, mutta pukukoppi on yhteinen. Myönnän, että henkilö oikeasti haisee ja on epäsiisti. Työssään käyttää T.A.n antamia varusteita, eikä siinä sinänsä ongelmaa(paitsi haju kun lähellä käy) . Ongelmana onkin juuri vuoronvaihdot ja yhteiset koulutus- ym tilaisuudet. Kukaan teistä ei haluaisi olla lähellä, takaan sen!  Mutta kuinka puuttua tähän? kyseessä on kaveri, joka, kauniisti sanottuna ei pelaa ihan täysillä kentällisillä. Ja kuuluuko asia edes työsuojelun piiriin? onko asia työnantajan? Vaikea kaverille on mennä sanomaan, että suihkuun siitä, ja käy edes kerran kuussa.


Vastaukset
KIIKI
JOULUKUU 30, 2010.

KLO 08:38
henk.koht. hygienia
Olen törmännyt samanlaiseen tilanteeseen. Asia koskettaa varmaan kaikkia ja on osa työhyvinvointia. Se vaikuttaa myös työntekijöiden suhteisiin. Meillä asia ratkaistiin niin, että työterveyshoitaja otti asian esille kyseisen henkilön kanssa.
KATIPAS
TAMMIKUU 21, 2011.

KLO 13:49

Meillä kävi niin somasti, että vastaanvanlainen tapaus suunnitteli treffeille menoa, jolloin hyväntahtosesti "vitsailtiin" että täytyy sitten käydä hyvin pesulla ja panna ruusun tuoksua, tytöt tykkää :)

 "Vinkki" meni perille, eukko löytyi ja nyt näköjään (kaikkien huojennukseksi) emäntä on pitänyt hygieniavaatimukset tiukkoina! Ei varmaan teirä auta, mutta oli pakko jakaa kokemus.Kommentoi

Nimimerkki

Otsikko

Viesti

Liite  


Kirjoita ylläoleva koodi tähän kenttään


Takaisin


Bookmark and Share

© 3T Ratkaisut Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta.