Käyttäjätunnus

Salasana


Maistiaisia
Keskustelu
3T Kulttuurikysely
Turvallisuusvideot

Tilaus- ja käyttöehdot
Tilaa lisenssi
Rekisteröidy

Opetusmultimediat
Lainsäädäntö
Tilaa lisenssi

» TS-VALTUUTETTULISENSSI
Lisää työkaluja työsi tueksi!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!

Keskustelu / Kysy-Vastaa-Kommentoi

tupakionnin lopetuksen tukeminen

Ryhmät >> Kysy-Vastaa-Kommentoi >> tupakionnin lopetuksen tukeminen

Aloitusviesti

LOKAKUU 22, 2010.

KLO 14:09
tupakionnin lopetuksen tukeminen
Moi. Työnantaja antoi alustavan suostumuksen tuelle tupakoinnin lopetukselle. Yritimme ideoida tapaa, joka toimisi oikeasti. Palkitseminen rahalla on tietysti houkutteleva, mutta syrjii taas eitupakoivia. Miten muilla on tuettu tärkeää ja järkevää päätöstä? Itsekin poltan joten samassa veneessä olen, mutta vakavissani.


Vastaukset
UKKOMETSO
LOKAKUU 26, 2010.

KLO 13:56
Irti tupakasta
Moro. Meillä Ta. järjesti työsuojelutoimikunnan päätöksellä lääkärin pitämän "Irti tupakasta" kurssin. Siihen kuului pari luentoa tupakan haitoista. Sen jälkeen Ta. kustanti vieroituslääkkeet viiden kympin omavastuulla kaikille jotka halusi kokeilla lopettamista. Jos oli vuoden polttamatta, sai omavastuu summan takaisin. Lisäksi vuodesta sai yhden palkallisen vapaan ja kahdesta vuodesta kaksi vapaata. Tällä systeemilla aika moni lopetti tupakoinnin.
MARKOVUORINEN
LOKAKUU 28, 2010.

KLO 16:59
Pekkaniskalla käytäntöjä

Pekkaniska Oy on toteuttanut pitkään palkitsemista terveellisistä elintavoista. Heillä maksettavista bonuksista löytyy konkreettisia lukuja sivulla:

http://www.pekkaniska.com/fi/f i/tietoa-meista/kuntobonukset. html

SAVUVAPAA
MARRASKUU 01, 2010.

KLO 08:43
Oma halu
Itse lopetin vuosikymmeniä jatkuneen tupakoinnin kuutisen vuotta sitten. En usko ulkoisten houkuttimien tai pakoitteiden tehokkuuteen. Lopettamisen pitää lähteä omasta halusta ja päätöksestä. Palkinnoksi saa kohentuvan terveyden, puhtaammantuoksuiset vaatteet, tupakka-askien hinnan muuhun käyttöön ja vapauden ympäristön vaivalloiseksi ahdistamasta riippuvuudesta. Työnantajan on järkevää kustantaa vieroituslääkkeitä, jos lopettaminen jää vain kustannuksista kiinni.
MARKOJAR
MARRASKUU 05, 2010.

KLO 23:36

joo, nyt on pohdittu ja mietitty vaihtoehtoja. tultiin tulokseen, että TA tulee vastaan sen lääkekuurin verran, ainakin. saas kattoo, kuinka käy... infoan tänne, kun tiedän lisää tilastoa ym.

Kiitos taas!Kommentoi

Nimimerkki

Otsikko

Viesti

Liite  


Kirjoita ylläoleva koodi tähän kenttään


Takaisin


Bookmark and Share

© 3T Ratkaisut Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta.