Käyttäjätunnus

Salasana


Maistiaisia
Keskustelu
3T Kulttuurikysely
Turvallisuusvideot

Tilaus- ja käyttöehdot
Tilaa lisenssi
Rekisteröidy

Opetusmultimediat
Lainsäädäntö
Tilaa lisenssi

» TS-VALTUUTETTULISENSSI
Lisää työkaluja työsi tueksi!
» REKISTERÖIDY ja tilaa viikottainen uutiskirje!

Keskustelu / Kysy-Vastaa-Kommentoi

Työturvallisuus ei ole tärkeä asia

Ryhmät >> Kysy-Vastaa-Kommentoi >> Työturvallisuus ei ole tärkeä asia

Aloitusviesti

HELMIKUU 11, 2010.

KLO 21:59
Työturvallisuus ei ole tärkeä asia
Niin no on tietysti meidän ts-ihmisten mielestä, mutta pakko vetää johtopäätöksiä kun pomoja ei osallistu tästä aiheesta pidettäviin tärkeimpiinkään tapahtumiin (Tykyhelmi, TT-päivät). Työpaikalla välillä joku piipahtaa avaamassa ts-tilaisuuksia, kun eivät kehtaa poiskaan olla. Ja muissa asioissa koulutus saa maksaa tonnin päivä, mutta työsuojelussa pitäis olla ilmaista tai maksajana joku muu kuin firma ite.


Vastaukset
MARKOJAR
HELMIKUU 12, 2010.

KLO 19:31
Ei rahasta kiinni
Meillä juuri tänään johtaja piti puheen, ja ilmoitti ettei meidän yrityksessä turvallisuus jää sitten rahasta kiinni. Että kyllä joitain kiinnostaa, koska oikeasti hän tarkoittaa sitä.

HELMIKUU 15, 2010.

KLO 09:26
Johtopäätöksiä

Olen nyt seurannut parikymmentävuotta amatöörinä ja reilut kuusivuotta ammattilaisena tätä työsuojelun yhteistoimintaa ja tullut siihen johtopäätökseen että.

Työsuojelu on pakkopullaa jos ei näe tai koe sitä henkilökohtaisesti tärkeäksi eli jopa työsuojelupäällikkönä voi toimia henkilö jolla ei ole mitään halua toteuttaa työsuojelun tarkoitusta vain käydä 07-16 välinen aika tyydyttämässä tarkastajat.

Uusin buumi jonka kyllä hyväksyn sillä se parantaa myös työsuojelua on saada hankintarahaa jota muuten tänäpäivänä on niukasti työsuojelun verukkeella. Painotan siltikin ettei kyseessä ole halu parantaa työsuojelua, vaan saada rahaa jolla nostetaan tuottavuutta, johon taasen ei rahaa heru niin helpolla tänä päivänä kun tuota tuotetta jo maailmalla on niin paljon.

Olen istunut kansainvälisessä johtajapalaverissa jossa heille valehdeltiin suoraa päinnaamaa "safety first" höpinöitä, mutta kun kerran selvästi valehdeltiin, niin tein päänpyörityksellä selväksi että heille syötetään nyt mukavalta kuulostavia höpinöitä ja ilokseni he osoittivat selvää taitoa kyseenalaistaa esitetyn väitteen. Suomalainen työsuojelu on vielä kivikaudella verrattaessa muuhun euroopaan.

TEHDAS TYÖLÄINEN
HELMIKUU 25, 2016.

KLO 16:42
Suojainten käyttö.
Jos työpaikalla on pakollista käyttää suojavälineitä (suojalasit, kuulosuojaus, turva kengät,yms) Eikö johtajienkin kuuluisi käyttää silloin suojaimia tehdas tilassa ja tarjota myös vierailijoille suojaimet?
TURVALLISUUS KOULUTTAJA
MAALISKUU 10, 2016.

KLO 22:25
suojainten käyttö

Ehdottomasti kaikkien tulee käyttää suojaimia. mikäli yrityksen johto ole sitoutunut toimimaan esimerkillisesti asiassa vesittää sen koko suojelutoiminnan.

Hyvänä esimerkkinä toimi aikanaan Ns Iso Masa telakalla kulki aina leukahihnalla varustettu kypärä päässä suojalasit silmillä, enkä koskaan tavannut ilman suojaimia

huomautti heti mikäli joku ei niitä käyttänyt. Kommentoi

Nimimerkki

Otsikko

Viesti

Liite  


Kirjoita ylläoleva koodi tähän kenttään


Takaisin


Bookmark and Share

© 3T Ratkaisut Oy Ilmoita virhe tai anna palautetta.